Innovation day: ExDIN-nätverket som exempel på digitaliseringens vinster

Publicerat den maj 3, 2018

Innovation day är ett årligt arrangemang som arrangeras av Blue Science park, Blekinge tekniska högskola, Almi, Landstinget Blekinge, Blekinges kommuner, Blekinge Business Incubator samt Stena Line. Målgrupp för konferensen är företag, nybörjare, akademi och offentlig sektor

I samband med Innovation Day i Karlskrona i år deltog ExDIN på en utställning för innovationer inom eHälsa, telecom/IT samt marin teknik. Syftet var att visa på vinsterna med digitaliseringen där Blekinge har som mål att vara ledande i Sverige på att utnyttja digitaliseringens möjligheter 2020.

Läs mer om Innovation day här.

Om ExDIN-nätverket

ExDIN är ett diagnostiskt granskningsnätverk inom patologi som gör det möjligt för patologiverksamheter att utifrån lokala behov enkelt kunna samarbeta kring befintliga resurser och kompetenser på ett effektivt och säkert sätt med hög kvalitet.

Kontakta info@exdin.com om du vill ha mer information eller läs mer på nätverkets hemsida www.exdin.com.