ExDIN informerar om nationellt patologinätverk på vårmötet

Publicerat den Apr 24, 2017 i Nyheter

ExDIN kommer att delta på vårmötet i Malmö för att svara på frågor om projektet och ett nationellt patologinätverk för granskning samt konsultationer.

”I och med att ett underlag har skickats till hälso- och sjukvårdsdirektörerna för beslut om ett landstingsgemensamt patologinätverk kommer varje patologiverksamhet att få ge besked om man står bakom ett sådant initiativ eller inte. För att kunna besvara det behöver man förstå hur nätverket är tänkt att fungera, vad det betyder för min verksamhet och mig som enskild patolog samt hur planen framåt ser ut. Därför kommer vi från ExDIN att finnas tillgängliga på vårmötet för att besvara frågor och lyssna på synpunkter.”, säger Kristina Landqvist, Nätverkskoordinator ExDIN

Boka en personlig genomgång genom att klicka här och ange önskad tid under onsdagen eller torsdagen. ExDIN finns invid Sectras monter.

Om ExDIN-nätverket

ExDIN är ett diagnostiskt granskningsnätverk inom patologi som gör det möjligt för patologiverksamheter att utifrån lokala behov enkelt kunna samarbeta kring befintliga resurser och kompetenser på ett effektivt och säkert sätt med hög kvalitet.

Kontakta info@exdin.com om du vill ha mer information eller är intresserad av att gå med.