Unilabs uppkopplade till ExDIN-nätverket

Publicerat den Mar 6, 2017 i Nyheter

Unilabs är nu uppkopplade för att kunna skicka digitala preparat för bedömning till ExDIN-nätverkets medlemmar.

Unilabs har under hösten utvärderat olika tekniska lösningar för digital patologi och har parallellt arbetat med anslutningsarbetet till ExDIN nätverket. Det ger oss möjligheten att samarbeta med alla andra medlemmar i nätverket, både landsting vi samarbetar regionalt med idag och nya. ExDIN ger oss också möjligheter att smidigare konsultera internt mellan Unilabs olika laboratorier som vi driver  på uppdrag av landstingen. Det skapar med andra ord en bra flexibilitet för oss att snabbare och lättare kunna använda hela Unilabs patologiverksamhetens samlade kompetens och erbjuda bra diagnostik till våra kunder.”, säger Anna Kjellander, Projektledare och logistiker.

Om ExDIN-nätverket

ExDIN är ett diagnostiskt granskningsnätverk inom patologi som gör det möjligt för patologiverksamheter att utifrån lokala behov enkelt kunna samarbeta kring befintliga resurser och kompetenser på ett effektivt och säkert sätt med hög kvalitet.

Kontakta info@exdin.com om du vill ha mer information eller är intresserad av att gå med.